13.1 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaCMTDODeca iz Prokuplja za decu iz Vranja

Deca iz Prokuplja za decu iz Vranja

Deca iz Dnevnog boravka “Sunce” iz Prokuplja donirala su danas veliku količinu igračaka za akciju “Igračka za svako dete”, koju u koordinaciji sprovode Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost CMTDO iz Vranja i Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite, uz podršku Grada .

Danas u Prokuplju zajedno sa našom decom prisustvujemo obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Pored tradicionalno dobrog druženja sačekalo nas je prijatno iznenađenje. Dnevni boravak Sunce iz Prokuplja pridruzio se nasoj akciji i donirao igračke – kaže Ivana Tasić, direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga.

Prema njenim rečima iz Prokuplja kao podrška stiže čak sedam džaka igračaka. Ona podseća na veliki odaziv pravnih i fizičkih lica iz Vranja, ali da joj je posebno drago što su i kolege iz Prokuplja prepoznale značaj ove akcije i pridružili joj se.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...