18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaCMTDODeca iz Prokuplja za decu iz Vranja

Deca iz Prokuplja za decu iz Vranja

Deca iz Dnevnog boravka “Sunce” iz Prokuplja donirala su danas veliku količinu igračaka za akciju “Igračka za svako dete”, koju u koordinaciji sprovode Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost CMTDO iz Vranja i Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite, uz podršku Grada .

Danas u Prokuplju zajedno sa našom decom prisustvujemo obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Pored tradicionalno dobrog druženja sačekalo nas je prijatno iznenađenje. Dnevni boravak Sunce iz Prokuplja pridruzio se nasoj akciji i donirao igračke – kaže Ivana Tasić, direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga.

Prema njenim rečima iz Prokuplja kao podrška stiže čak sedam džaka igračaka. Ona podseća na veliki odaziv pravnih i fizičkih lica iz Vranja, ali da joj je posebno drago što su i kolege iz Prokuplja prepoznale značaj ove akcije i pridružili joj se.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...