3.2 C
Vranje
subota, 26 novembra, 2022
NaslovnaCMTDOLanac humanosti vranjskih ugostitelja

Lanac humanosti vranjskih ugostitelja

Vranjski ugostitelji pokrenuli su neobičan lanac humanosti, pridruživši se akciji Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, za pomoć vranjskim Kovid bolnicama.

Ivica Cvetković, vlasnik kafane Gradska meana prvi je predložio da se zaposlenima u kovid bolnica pripremaju topli obroci za večeru. Ukusne obroke iz ove kafane desetak dana dobijali su svi zaposleni u kovid bolnicama.

Nakon što je istekao planirani period Ivica je pozvao svoje kolege i ubrzo se javio vlasnik Simple kafea u Vranju koji je takođe sedam dana dao svoj doprinos akciji.

Simple caffe restoran daje doprinos akciji tako sto će svake večeri u periodu od 20-26.07 donositi hranu medicinskim radnicima u Kovid bolnicamaPrijatno !

Gepostet von Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost am Dienstag, 21. Juli 2020

Na njegovu inicijativu, akciji se pridružuje i vlasnik restorana „Stari bunar“.

Nakon Gradske meane, Simple kafea od večeras večeru za zaposlene u Kovid bolnicama pripremaju zaposleni u kafani Stari bunar.Hvala

Gepostet von Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost am Montag, 27. Juli 2020

Nakon što su oni svoje gurmanske specijalitete pripremali i dostavljali u bolnicama kovid sistema, ovaj humani gurmanski lanac produžiće restoran Simpo – Pržar.

Zaposleni u kovid bolnicama dirnuti su ovim gestom pažnje, a menadžment zdravstvenog centra zahvaljuje se svima koji su na bilo koji način pomogli akciju Centra za medijsku transporentnost i društvenu odgovornost.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga