18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaCMTDOSve veći broj učenika u akciji “Igračka za svako dete”

Sve veći broj učenika u akciji “Igračka za svako dete”

Sve veći broj učenika iz Vranja uz podršku roditelja i prosvetnih radnika priključuje se velikoj akciji prikupljanja igračaka.

Danas su donaciju uručili mališani iz škole „Svetozar Marković“ iz Vranja, koji su se odrekli nekih svojih igračaka kako bi svoj deci sa teritorije grada, bilo da praznike provode u Bolnici, Sigurnoj kući ili Centru za prihvat migranata, ulepšali praznike.

Ivana Tasić, direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju, gde se prikupljaju igračke, kaže da joj je puno srce što je ova akcija sada u ovo predpraznično doba godine probudila humanost kod ljudi.

Akcija Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, koja se realizuje u saradnji sa Centrom za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite i uz podršku Grada počela je zvanično 17. septembra. Do sada su brojni pojedinci, ustanove, škole i preduzeća, ne samo iz Vranja već i iz Prokuplja pomogli akciju.

Kako je najavljeno uskoro će igračke donirati i predstavnice političkih stranaka koje su u okviru svojih foruma i aktiva žena prikupile igračke.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...