15.4 C
Vranje
utorak, 27 septembra, 2022
NaslovnaMoj ljubimacUprkos kiši veliko interesovanje za Međunarodnu izložbu pasa svih rasa (FOTO i...

Uprkos kiši veliko interesovanje za Međunarodnu izložbu pasa svih rasa (FOTO i VIDEO)

Iako kinolozima i brojnim posetiocima vremenske prilike nisu išle na ruku, s obzirom da od jutros pada kiša, ipak za XI Međunarodnu izložbu pasa svih rasa, koja se nakon dvogodišnje pauze održava u Vranju, vlada veliko interesovanje.

Mića Mladenović, predsednik Kinološkog društva „Švrća koje organizuje  izložbu kaže da je zadovoljan brojem izlagača, kao i velikim interesovanjem Vranjanaca.

Po prvi put se izložba održava na drugoj lokaciji, prostoru Sportskog centra u Vranju. Za učešće na izložbi prijavljeno je 347 pasa preko 90 rasa iz 15 zemalja Evrope.

Za Klupsku izložbu boksera „IV SOUTH CUP“ prijavljena su 35 boksera iz Srbije, Grčke, Makedonije, Bugarske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Za mini specijalku dobermana 54 prijavljenih pasa iz Srbije, Makedonije, Grčke i Crne Gore.

Sudijski žiri je sastavljen od međunarodnih sudija iz Slovačke, Slovenije, Makedonije i Srbije. Prvi put od postojanja Kinološko društvo samostalno finansijski organizuje izložbu, Obezbeđen je bogat nagradni fond u vidu uvoznih pehara i vrhunske hrane za pse.

Gotovo pored svakog ringa postavljene su kutije za prikupljanje dobrovoljnih priloga za lečenje SMA bebe iz Vranja, malog Vukana.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...
vencanje-mlada-mladozenja

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji