2.1 C
Vranje
subota, 4 decembra, 2021
NaslovnaMoj ljubimacXI Međunarodna izložba pasa svih rasa

XI Međunarodna izložba pasa svih rasa

U Vranju će ove godine biti održana XI Međunarodna izložba pasa svih rasa, a u okviru nje i IV „South Cup“ klubska izložba za rasu nemački bokser.

Prema rečima predsednika Kinološkog društva „Švrća“ ova izložba je opet deo Kinološkog vikenda.

Šesti put po redu naše Kinoločko društvo organizuje sa Kinoločkim savezom Makedonije, kinološki vikend, koji je odlična pogodnost za izlagače, naročito one koji dolaze iz dalekih krajeva – kaže Mladenović.

Izložba u Vranju biće tradicionalno održana 1.maja, a od 2. do 4. maja biće održane jos tri Međunarodne izložbe u Skoplju.

Ove godine po prvi put će izložba biti održana na terenima Sportskog centra  zbog rekonstrukcije gradskog parka.

Međunarodna sudijska lista sastavljena je od iskusnih sudija, Zaur Agabeyli (Azerbejdžan), Pierluigi Buratti (Italija), Roberto Shill (Rumunija), Gavrill Nanios (Grcka), Dejan Gujaničic (Srbija) i Vesna Čurčic (Srbija) koja će suditi specijalizovanu klubsku izložbu nemačkih boksera.

Po najavama i ove godine oćekujemo veliki broj stranih izlagača i nadamo se joč jednoj u nizu uspečnoj kinoločkoj manifestaciji, koja na jedan specifičan način radi promociju grada i u grad dovodi izlagače iz preko dvadeset država Evrope – kaže Mladenović.

Vranje će ugostiti izlagače iz Vladivostoka, Lisabona, Atine, pa i krajnjeg severa Skandinavije.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Saša Stojković – Babačko

U ranim jutarnjim satima u niškom Kliničkom centru, nakon kraće bolesti u Nišu u 58. godini preminuo je vlasnik i glavni i odgovorni urednik...

Epidemiološki presek: Manje obolelih, dvoje preminulih

Zdravstveni centar dobio novi savremeni skener