NaslovnaOglasiDramske radionice u Vranju: Podjednako važni!

Dramske radionice u Vranju: Podjednako važni!

Mlada si osoba i zanimaju te teme kao što je socijalna (ne)pravda, društvene (ne)jednakosti, a uz to voliš i dramu, igru i pozorište? Boli te nejednak pristup obrazovanju i zdravstvenim uslugama određenih grupa, kao i rodna (ne) jednakost? Želiš da kreiraš društvo u kom su svi podjednako važni?
Ukoliko je odgovor na neka od ovih pitanja „DA“, baš za tebe imamo dramske radionice koje se bave pristupom zdravstevnih usluga, pristupom obrazovanju, rodnom (ne)jednakošću i socio-ekonomskom (ne)jednakošću.
Ideja nam je da zajedno sa tobom otvorimo važna pitanja o tome kako možemo zajedno da učinimo društvo jednakim za sve! Ove radionice u formi društvene igre i svojevrsne dramske simulacije će nam pomoći u ovom procesu otkrivanja, razumavanja i menjanja zajednice u kojoj živimo!
Da li ćeš prisustvovati radionici „Biti ili ne biti“, „Altruista“, „Super – ljudi“ ili „Idealna učionica“ zavisi od toga koja radionica će se u tvom gradu odvijati.
U Vranju je zakazana radionica za 17. april u nedelju u prostorijama „Medijsko sklonište“. ŠTA DA OČEKUJEM NA RADIONICAMA PODJEDNAKO VAŽNI? Očekuj dosta igre, emocije, druženje, teatra, igranja uloga, diskusije, akcije, učenje i kritičkog razmišljanja! KAKO DA SE PRIJAVIM Prijavi se i obeleži radionicu kojoj ćeš prisustvovati na LINKU, najkasnije 24h pre radionice za koju se prijavljuješ.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači