24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaOglasiVranje dobija novu privatnu medicinsku ustanovu

Vranje dobija novu privatnu medicinsku ustanovu

U Vranju će 9.maja početi sa radom nova medicinska ustanova koja će pored laboratorijskih analiza pacijentima nuditi širok spektar medicinskih usluga. Family medica Poliklinike i ordinacije u saradnji sa Aqualab laboratorijama zastupljeni su na više od 120 lokacija širom Srbije.
Aqualab laboratorije rade preko 4.000 laboratorijskih analiza iz oblasti biohemije, mikrobiologije, genetike i patohistologije. Odobravaju se  stalni  popusti za laboratorijske analize za trudnice, decu i penzionere u visini od 15% na cene koje nisu na akciji.

U Vranju pored biohemijske laboratorije obavljaće se i specijalistički pregledi iz oblasti interne medicine, endokrinologije, kardiologije, reumatologije, nefrologiie, radiologije, pedijatrije, opšte medicine kao i konsultativne preglede iz oblasti hirurgije. Po potrebi obavjaće se i kućne posete sa lekarom ili patronažnom službom. U ponudi će biti i negovatelji za stara i nepokretna lica.

Na dan otvaranja, 9.5.2022. godine radiće se  besplatne laboratorijske analize i to, krvnu sliku, glukozu, holesterol, HDL, LDL. Na dan otvaranja, cena internističkog pregleda i pregled lekara opšte medicine koštaće svega  1.000 dinara.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...