NaslovnaReč po rečKvantna analiza otkriva tajnu potencijalnih žarišta u organizmu

Kvantna analiza otkriva tajnu potencijalnih žarišta u organizmu

Iako je u savremenoj literaturi moguće naći mnogo stručnih analiza i tekstova na temu kvantne medicine, malo ljudi zna čemu sliuže kvantne analize. Dr Maja Nakić, lekar u Domu zdravlja MD je u autorkom tekstu za VOM objasnila o kakvoj je analizi reč.

Način za otkrivanje potencijalnih žarišta, ali pre svega za upoznavanje kvaliteta funkcija našeg organizma je kvantna analiza.

Ova analiza se radi pomoću kvantnog rezonantnog magnetnog analizatora, uređaja koji za kratki vremenski period otkriva i  analizira kompletno stanje organizma. U pitanju je merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Aparat dobija jasnu sliku stanja organizma, ukazuje na neke nepravilnosti i mogućnost obolјenja, mnogo pre nego što se ona sama manifestuju na fizičkom nivou, kada je za prevenciju kasno, već je potrebno njihovo lečenje.

Doprinos u blagovremenom ukazivanju na određene poremećaje opšteg stanja organizma i stvaranje mogućnosti za preventivno delovanje izmenom načina života ( načina ishrane, korišćenjem suplemenata, definisanomn fizičkom aktivnošću…).Važno je naglasiti da je metoda neinvazivna, nema zračenja i bezbolna.

Najsavremenija tehnolgija bazirana na osnovama kvantne medicine (kvantna medicina je spoj medicine, kvantne fizike, hemije, biologije i informacionih tehnologija), koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela, otkriva i analizirainformacije opsiho-fizičkom stanju organizma. Takvo merenje uspešno otkriva i ukazuje na naka obolјenjamnogo pre nego se ispolјe na fizičkom planu.

Autor: Maja Nakić

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...