2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaReč po rečKvantna analiza otkriva tajnu potencijalnih žarišta u organizmu

Kvantna analiza otkriva tajnu potencijalnih žarišta u organizmu

Iako je u savremenoj literaturi moguće naći mnogo stručnih analiza i tekstova na temu kvantne medicine, malo ljudi zna čemu sliuže kvantne analize. Dr Maja Nakić, lekar u Domu zdravlja MD je u autorkom tekstu za VOM objasnila o kakvoj je analizi reč.

Način za otkrivanje potencijalnih žarišta, ali pre svega za upoznavanje kvaliteta funkcija našeg organizma je kvantna analiza.

Ova analiza se radi pomoću kvantnog rezonantnog magnetnog analizatora, uređaja koji za kratki vremenski period otkriva i  analizira kompletno stanje organizma. U pitanju je merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Aparat dobija jasnu sliku stanja organizma, ukazuje na neke nepravilnosti i mogućnost obolјenja, mnogo pre nego što se ona sama manifestuju na fizičkom nivou, kada je za prevenciju kasno, već je potrebno njihovo lečenje.

Doprinos u blagovremenom ukazivanju na određene poremećaje opšteg stanja organizma i stvaranje mogućnosti za preventivno delovanje izmenom načina života ( načina ishrane, korišćenjem suplemenata, definisanomn fizičkom aktivnošću…).Važno je naglasiti da je metoda neinvazivna, nema zračenja i bezbolna.

Najsavremenija tehnolgija bazirana na osnovama kvantne medicine (kvantna medicina je spoj medicine, kvantne fizike, hemije, biologije i informacionih tehnologija), koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela, otkriva i analizirainformacije opsiho-fizičkom stanju organizma. Takvo merenje uspešno otkriva i ukazuje na naka obolјenjamnogo pre nego se ispolјe na fizičkom planu.

Autor: Maja Nakić

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana