2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaReč po reč“Vacumslim 48” tretman u borbi protiv celulita i viška kilograma

“Vacumslim 48” tretman u borbi protiv celulita i viška kilograma

Sa toplim vremenom stižu i večiti ženski problemi, višak kilograma i celulit. Aleksandra Mihajlović strukovni kozmetičar estetičar, piše za VOM o novoj, po mnogo čemu revolucionarnoj metodi u borbi protiv celulita.

Kako nam je lepo vreme uveliko stiglo, interesovanje za anticelulit tretmane kod pripadnica ženskog pola je veliko. Istraživali smo kako da klijentima priuštimo efikasne i brze rezultate, razmatrali smo razne tretmane na tržištu i došli do jednog koji nam je privukao pažnju. U pitanju je VACUMSLIM 48 tretman koji zaista postiže brze rezultate. Reč je o novoj metodi za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminacije celulita, ubrzava i pokreće proces mršavljenja i poboljšava izgled kože.

Efekti su vidljivi i nakon prvog tretmana. Vidljivo je smanjenje obima tela, poboljšanje izgleda i tonusa kože i eliminacija viška tečnosti, nije zanemarljivo ni metaboličko dejstvo aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga).

Sama procedura je bezbolna i prijatna. Svakom klijentu otvaramo karton i tu pratimo promene. Pre početka tretmana merimo obim tela i po završetku istog ponavljamo merenje. Smanjenje obima je vidljivo odmah nakon prvog tretmana i to do 12 centimetara u obimu. Naši klijenti su prezadovoljni rezultatima, što predstavlja i nama zadovoljstvo. Tretmanu se mogu podvrgnuti i žene i muškarci stariji od 18 godina. Na kraju napominjem da tretman nije namenjen trudnicama, dojiljama, bubrežnim i srčanim bolesnicima.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana