13.1 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaReč po reč“Vacumslim 48” tretman u borbi protiv celulita i viška kilograma

“Vacumslim 48” tretman u borbi protiv celulita i viška kilograma

Sa toplim vremenom stižu i večiti ženski problemi, višak kilograma i celulit. Aleksandra Mihajlović strukovni kozmetičar estetičar, piše za VOM o novoj, po mnogo čemu revolucionarnoj metodi u borbi protiv celulita.

Kako nam je lepo vreme uveliko stiglo, interesovanje za anticelulit tretmane kod pripadnica ženskog pola je veliko. Istraživali smo kako da klijentima priuštimo efikasne i brze rezultate, razmatrali smo razne tretmane na tržištu i došli do jednog koji nam je privukao pažnju. U pitanju je VACUMSLIM 48 tretman koji zaista postiže brze rezultate. Reč je o novoj metodi za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminacije celulita, ubrzava i pokreće proces mršavljenja i poboljšava izgled kože.

Efekti su vidljivi i nakon prvog tretmana. Vidljivo je smanjenje obima tela, poboljšanje izgleda i tonusa kože i eliminacija viška tečnosti, nije zanemarljivo ni metaboličko dejstvo aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga).

Sama procedura je bezbolna i prijatna. Svakom klijentu otvaramo karton i tu pratimo promene. Pre početka tretmana merimo obim tela i po završetku istog ponavljamo merenje. Smanjenje obima je vidljivo odmah nakon prvog tretmana i to do 12 centimetara u obimu. Naši klijenti su prezadovoljni rezultatima, što predstavlja i nama zadovoljstvo. Tretmanu se mogu podvrgnuti i žene i muškarci stariji od 18 godina. Na kraju napominjem da tretman nije namenjen trudnicama, dojiljama, bubrežnim i srčanim bolesnicima.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...