NaslovnaReč po rečŽivot na rate

Život na rate

Kredit na 24 rate. Kredit na 32 rate. Keš kredit.  Polovan auto, star deceniju, pošao u školu. Letovanje na rate, zimovanja nema. Meso 300 grama, sir pola kilograma … Život na rade.

Cipele 30% jeftinije, odlična second-hand garderoba. Iz uvoza. Komšijin WiFi, telefon za dinar, kompjuter relativno nov, na Windowsu 7.U kafiću espreso kraći, vino besplatno, dedino, a i rakija takođe.

Prašak 6 kila upola cene, šampon – koji je najjeftiniji? Viršla sada sa mesom, šunka bez soje, kobasica za roštilj, na akciji.

Penzija prosečna, zakazivanje kod lekara, lekovi na recept, većina se plaća. Privatno zdravstvo, državna briga. Tiket 100 dinara, na radiju uvek ista muzika, na TV uvek isti rijaliti, kablovska 150 istih kanala.

Sunčano sa kišom, situacija mirna ali nam svi prete, putevi široki ali nemamo  gde.  Ali ne sekirajte se. Biće bolje za dve godine.

Najviše tri.

Ivan Trajković

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...

Na Urgentnom skoro duplo više pregleda nego inače