19.9 C
Vranje
ponedeljak, 8 avgusta, 2022
NaslovnaRelax kutakDragana Mirković i Alen Islamović pevaju na Vlasinskom letu u Surdulici

Dragana Mirković i Alen Islamović pevaju na Vlasinskom letu u Surdulici

Predtakmičenje trubača za Guču i jedna od najposećenijih manifestacija na jugu Srbije, Vlasinsko leto ove godine ugostiće velike muzičke zvezde Draganu Mirković i Alena Islamovića.

Manifetacija traje od 7. do 10. jula, podrazumeva pored takmičenja trubača sa juga Srbije koji se bore za ulaznicu u Guču i bogat kulturno – zabavni program, koji pored koncerata podrazumeva brojne izložbe, sajam knjiga i književne večeri.

Muzički program je ono što izaziva najveće interesovanje publike, pa će tako 7. jula na centralnoj bini biti organizovano Veče pobednika prošlogodišnjeg takmičenja, ali  koncert duhovne muzike na kome će nastupiti muzički sastav Kalem.

Drugo veče (8. jul) planirano je za veliki koncert Dragane Mirković, dok će Alen Islamović nastupiti 9. jula. Za kraj, u večeri kada će biti proglašeni najbolji orkestri nastupiće trubačke legende sa juga Srbije, Boban Marković i njegov sin Marko.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Mladi Vranjanci spasili devojčici život

Nezgoda na bazenu kada je dvanaestogodišnja devojčica Teodora iz Vranja pala i izgubila svest imala je srećan epilog zahvaljujući učeniku sedmog razreda Petru Petroviću...

Žena stradala u požaru u svojoj kući