18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaRelax kutakDve zlatne medalje Ski klubu Besna Kobila

Dve zlatne medalje Ski klubu Besna Kobila

U sklopu treninga i priprema za trke Alpskog kupa Srbije i Državnog prvenstva takmičari Skijaškog kluba Besna Kobila učestvovaili su na dve regionalne trke.
U organizaciji Skijaškog kluba Račka u subotu i nedelju na Kopaoniku su vožene trke u discipline slalom i veleslalom. Prvog dana klub iz Vranja je predstavljala Dunja Arsić u kategoriji devojčica do 10 godina. Sigurnom vožnjom došla je do prve ovosezonske pobede. Sutradan je samo potvrdila svoje kvalitete i osvojila još jedno zlato. Danica Ilić je u kategoriji devojčica do 8 godina još jednom izdominirala i za sobom ostavila čak i dečake.
Vera Ilić je osvojila 5.mesto u kategoriji devojčica do 10 godina , ali je svojom vožnjom najavila da se uskoro penje na pobedničko postolje. Lenka Stranojević je u kategoriji devojčica do 12 godina zauzela 7.mesto i tempura svoju formu za najvažnija takmičenja koja nas uskoro očekuju. Marko Pešić u kategoriji dečaka do 10.godina nije uspeo da završi trku. Na ovoj trci prvi put su nastupali  Tadija Milovanović u kategoriji dečaka do 8 godina i Đorđe Popov u kategoriji dečaka do 10 godina. Obojica su zauzeli 7.mesto, u svojim kategorijama.

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...