NaslovnaRelax kutakFK "Dinamo" započeo pripreme za drugi deo sezone

FK „Dinamo“ započeo pripreme za drugi deo sezone

Okupljanjem i prozivkom fudbaleri FK Dinama  danas su zvanično započeli pripreme za drugi deo sezone Prve lige Srbije. Na prozivci je bilo 25 fudbalera koji su odmah započeli trening.

Odmor je dobro došao prvotimcima pred kojima je mukotrpan posao kako bi što spremniji dočekali nova ligaška uzbuđenja. Sledi im teška borba u nastavku prvenstva.

Igrači su tokom pauze radili po individualnom planu i programu. U narednim danima ćemo videti koliko su radili na sebi. Već od sutra počinjemo sa po dva treninga dnevno. Prvo ćemo raditi na kondicionoj spremi, a nakon toga idemo u Umag u Hrvatskoj, od 19. januara do 5. februara. Nakon kondicone pripreme, sledi taktičko i tehničko uigravanje ekipe – kaže trener Dragan Antić.

Po rečima Antića, dva fudbalera su suspendovana: Vladimir Radočaj i Nikola Jovanović. Novo pojačanje Dinama je golman Nikola Simonović, koji je došao iz Petrovca na Mlavi.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

VELIKI POŽAR U NASELJU RAŠKA: Gori kuća!

HAPŠENJE ZBOG DROGE: Akcija „Gnev“ u Vranju