NaslovnaRelax kutakHančanin Marko Stamenković zvezda TV Slagalice

Hančanin Marko Stamenković zvezda TV Slagalice

Hančanin Marko Stamenković, diplomirani ekonomista, odlično se snašao u dva nastupa 136. ciklusa čuvenog kviza TV Slagalici Prvog programa RTS.

On je u kvalifikacionom ciklusu, u kome je nastupilo 16 najboljih  kandidata, odličnim znanjem i spretnošću, pre nedelju dana savladao Katarinu Damijanenko, a sinoć i Miloša Obradovića.  Marko je sinoć (subota) u sedam igara, sa 247:230 poena, savladao odličnog Miloša Obradovića i plasirao se u polufinale – među četiri najbolja takmičara.

Malo je reći da je Stamenković briljirao u oba nastupa, pa Hančani, posebno njegovi prijatelji i poznanici, s nestrpljenjem očekuju njegov sledeći nastup.Po takmičarskim pravilima TV Slagalice, on može da nastupi u večeras (subota) i sutra (nedelja), kao prvi polufinalni par, ili u ponedeljak i utorak, kao drugi takmičarski par.

dav

A ako uspešno prođe polufinalni susret, eto Marka u finalu TV Slagalice, koje pada u sredu i četvrtak 24. i 25 marta. Posle pobede i četvrtog takmičarskog dana, Stamenković je izjavio da je zadovoljan postignutim rezultatom, koji mu je dobar stimulans da se dobro pripremi za polufinale.

Zadovoljan sam ovim rezultatom i spreman sam da u sledećem nastupu pokažem još više. Boriću se svim srcem bez obzira što me tamo čekaju tri izvanredna takmičara ovog ciklusa – rekao je Marko Stamenković.

Kako Marku poseduje izuzetno znanje i spretnost u ime naših čitalaca želimo mu da ovaj nastup kruniše pobedom u finalu, mada je i drugo mesto uspeh vredan pune pažnje.

R.I.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...