16 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaRelax kutakITNovi računari iz Microsofta

Novi računari iz Microsofta

Iako je godinama važio za softversku kompaniju, ali je vremenom razvio i liniju hardvera. Serija Lumia smartfona sa Windows Mobile OSom imala je mali udeo na mobilnom tržištu, dok su Surface laptopovi i Surface Book računari prošli mnogo bolje. Sada je poznata kompanija predstavila novu generaciju svog hardvera – Surface Book 3 laptop, Surface GO 2 tablet, kao i Surface slušalice.

Surface Book 3 će biti dostupan u veličinama ekrana od 13 i 15 inča, a pokretaće ga deseta generacija Intelovih Core procesora. Takođe, biće moguće izabrati i Nvidia Quadro grafičku karticu visokih performansi, što je prvi put u računaru ove veličine.

Surface GO 2 tablet će koristiti Intel Core M procesore, koji su i do 65% brži od prethodnika. Ekran od 10.5 inča sada ima veću rezoluciju, a dodati su i mikrofoni visokog kvaliteta za bolje video pozive.

Surface slušalice dolaze u dve vrste – bubice i one pune veličine. Obe verzije imaju unapređene drajvere za bas i visok zvučni opseg, kao i duže trajanje baterije i poboljšane mogućnosti urušavanja buke.

Ivan Trajković

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču