Naslovna Relax kutak IT Spotify stigao u Srbiju

Spotify stigao u Srbiju

Striming platforma za slušanje muzike Spotify od utorka 14. jula postala je dostupna u Srbiji i Hrvatskoj a tu su još i Rusija, Albanija, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Kazahstan, Kosovo, Moldavija, Crna Gora, Severna Makedonija, Slovenija i Ukrajina, čime se ta globalno popularna platforma proširila na ukupno 92 tržišta.

Možete da se registrujete i tako napravite svoj Spotify nalog ovde.

Cena za Premium Spotify je 4.99€ mesečno, za Premium Duo 6.49€ (dva naloga), a za Family 7.99€ (šest naloga). Imate pravo na mesec dana besplatnog korišćenja, tokom kojih možete da otkažete uslugu bez naknade.

Premium nalog donosi slušanje muzike bez oglasa, offline i on-demand.

Spotify paketi

Spotify je platforma iz Švedske koja je krajem prošle godine prestigla Apple Music servis i postala predvodnik na tržištu striming platformi za slušanja muzike. Servis ima više od 130 miliona pretplatnika i 260 miliona korisnika.

Kako bi se suprotstavio jakom konkurentu, Spotify će kao svoje adute istaći odličan interfejs i sasvim solidnu ponudu domaćih numera i izvođača.

Buy Me A Coffee

Must Read

2.511 Vranjanaca primilo vakcinu

Na teritoriji Grada Vranja vakcinisano je 2.511 osoba, a Zavod za javno zdravlje je potvrdio da je Vranju, do danas, dostavljeno blizu 5000 doza vakcina...

Dva pištolja i 13 metaka pronađena kod Libanca