3.2 C
Vranje
subota, 26 novembra, 2022
NaslovnaRelax kutakKristijan Stošić proteklog vikenda postigao odlične rezultate

Kristijan Stošić proteklog vikenda postigao odlične rezultate

Kristijan Stošić, član Atletskog kluba “Vranjski maratonci“ je proteklog vikenda učestvovao na dve trke, gde je i ovoga puta postigao odlične rezultate.

Na 29. po redu Petrovdanskom mini maratonu koji je održan na stazi od Bačke Palanke do Gajdobre na stazi dužine 13 kilometara”  Stošić je stigao je drugi na cilj. Prvi je bio Nemanja Cerovac dok je treće mesto osvojio Marko Ranković. Na otvorenom prvenstvu Niša pod nazivom Ostrovica treking Krisijan je osvojio prvo mesto i tako nastavio dobru seriju uspeha

Ova takmičarska godina je za sve nas počela fantastično i slobodno možemo reći da je grad Vranje upisan na atletskoj mapi Srbije velikim slovima. Drago mi je što je grad prepoznao značaj bavljenja ovim sportom i što pruža svu pomoć neophodnu da se održimo u vrhu ovog sporta – kaže Stošić.

Vranjski maratonci iza sebe imaju izuzetno uspešnu sportsku sezonu, a po broju osvojenih nagrada prednjači upravo Kristijan Stošić.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga