NaslovnaRelax kutakKristijan Stošić proteklog vikenda postigao odlične rezultate

Kristijan Stošić proteklog vikenda postigao odlične rezultate

Kristijan Stošić, član Atletskog kluba “Vranjski maratonci“ je proteklog vikenda učestvovao na dve trke, gde je i ovoga puta postigao odlične rezultate.

Na 29. po redu Petrovdanskom mini maratonu koji je održan na stazi od Bačke Palanke do Gajdobre na stazi dužine 13 kilometara”  Stošić je stigao je drugi na cilj. Prvi je bio Nemanja Cerovac dok je treće mesto osvojio Marko Ranković. Na otvorenom prvenstvu Niša pod nazivom Ostrovica treking Krisijan je osvojio prvo mesto i tako nastavio dobru seriju uspeha

Ova takmičarska godina je za sve nas počela fantastično i slobodno možemo reći da je grad Vranje upisan na atletskoj mapi Srbije velikim slovima. Drago mi je što je grad prepoznao značaj bavljenja ovim sportom i što pruža svu pomoć neophodnu da se održimo u vrhu ovog sporta – kaže Stošić.

Vranjski maratonci iza sebe imaju izuzetno uspešnu sportsku sezonu, a po broju osvojenih nagrada prednjači upravo Kristijan Stošić.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači