25.4 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaRelax kutakLepa Brena peva na Danima Vranja

Lepa Brena peva na Danima Vranja

Najveća muzička zvezda narodne muzike sa ovih prostora Lepa Brena pevaće u Vranju, kako je VOM već najavio u okviru manifestacije „Dani Vranja“ koja se održava od 22.do 25.avgusta.

Pored Lepe Brene koja će nastupiti u petak 23.avgusta, na centralnoj bini, koncerte će održati Merima Nјegomir  i Gordana Lazarević.

Gost književne večeri koja će se održati na Trgu Staniše Stošića, biće književnica, novinarka i slikarka,Mirjana Bobić Mojsilović.

Na Trgu Staniše Stošića biće prikazana  Revija  narodnih nošnji, na kojoj će biti predstavlјeni modeli odeće iz Vranja i  vranjskog kraja. Publika će imati priliku da na otvorenom pogleda i predstave za decu, klovnove, animatore kao i nastupe plesnih grupa i  folklonih društava.

Na Trgu Staniše Stošića, centralni događaj svakako će biti „Samsijada“, prezentacija vranjske kuhinje, sa akcentom na samsu, kao prepoznatlјiv specijalitet ovog kraja. Vranjske domaćice takmičiće se tom prilikom za najukusniji, najlepše aranžirani i najoriginalniji specijalitet.

Organizator ovogodišnjih „Dana Vranja“ je Turistička organizacija Vranje, a pokrovitelј, Grad Vranje.

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci