2.9 C
Vranje
nedelja, 5 decembra, 2021
NaslovnaRelax kutakOtvorena "Staza vranjskog Deda Mraza"

Otvorena „Staza vranjskog Deda Mraza“

Na šetalištu u centru Vranja svečano je otvorena „Staza vranjskog Deda Mraza“ i to horskim nastupom učenika i učenica iz Muzičke škole „Stevan Mokranjac“.

Hor Muzičke škole

Staza Deda Mraza

Gepostet von VOM am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Naši najmlađi sugrađani su mogli da uživaju u bogatom programu. Izdvaja se scenski nastup OŠ „Kralј Petar Prvi Oslobodioc“ iz Korbevca, zatim recital đaka iz OŠ „Dositej Obradović“ iz Vranja i OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje, zatim foklorni nastup Romkinja iz Dositejeve škole i naravno igre na otvorenom zahvalјujući animatorima iz igraonice „Cvrčak i mrav“.

Tokom trajanja svih aktivnosti, deca su imala priliku da se druže sa Deda Mrazovima, da okite jelku cedulјicama sa ispisanim želјama ali i dobiju simbolične poklone. Za sutra zakazujemo isto druženje, na istom mestu i u isto vreme. Dakle, dođite nam i sutra, u podne na šetalištu da uživamo u drugom danu prednovogodišnje manifestacije „Staza vranjskog Deda Mraza“ u organizaciji Turističke organizacije grada Vranja.

Buy Me A Coffee

Popularno

BIZARNI POKUŠAJ RAZBOJNIŠTVA U PEKARI: Lažni bezbednjak pretio plastičnim pištolјем zbog...

Vlasnik pekare "Pionir", prijavio je juče da mu je u pekari bilo NN lice koje je nosilo pištolj crne boje oko pojasa i da...

Zdravstveni centar dobio novi savremeni skener

Epidemiološki presek: Manje obolelih, dvoje preminulih