0.1 C
Vranje
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
NaslovnaRelax kutakPrvi rođendan kluba "Prestiž"

Prvi rođendan kluba „Prestiž“

Mali fudbaleri i njihovi treneri proslavili su prvu godinu postojanja škole fudbala „Prestiž“ u Vranju. Prvi jubilej, bio je razlog da se proslavi ali i da se napravi kratka retrospektiva izuzetno uspešne godine.

☺☺☺⚽?⚽

Joca Ristic 發佈於 2018年9月1日星期六

Joca Ristić koordinator ove škole, kaže da se on i njegovi saradnici Igor Stefanović i Milan Bojković trude da na treninzima primene edukativno razvojni proces, kod mališana koji su vođeni željom da nauče da igraju fudbal postali  i deo jedne humane misije.

Na prvom treningu bilo je 40 polaznika, danas ih je preko 100, uzrasta od 6 do 12 godina. Odigrali smo preko sto utakmica, a među njima je bilo čak i međunarodnih utakmica. Bilo je i 20 humanitarnog karaktera, jer ja ostajem pri tvrdnji da nije suština da svi budu dobri sportisti, već je važno da budu i dobri ljudi – kaže Ristić za VOM.

On dodaje da je sav prikupljen novac donirao oboleloj deci i da su njihovi vršnjaci iz kluba svesrdno pomagali svaku akciju. I u narednom periodu su pred njima brojni izazovi, naporni treninzi, ali pre svega dobro druženje.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika