-7.5 C
Vranje
utorak, 25 januara, 2022
NaslovnaRelax kutakVranje domaćin otvorenog prvenstva Srbije u slalomu na rolerima

Vranje domaćin otvorenog prvenstva Srbije u slalomu na rolerima

Vranje će predstojećeg vikenda biti domaćin otvorenog prvenstva Srbije u slalomu na rolerima.

Tim povodom gradski većnik Nenad Đorđević i predsednik Skijaškog kluba „Besna Kobila” Đorđe Dedinac održali su danas konferenciju za medije na kojoj je najavljeno Otvoreno prvenstvo Srbije.

Tom prilikom, gradski većnik Nenad Đorđević izrazio je veliko zadovoljstvo zbog održavanja ovako značajnog sportskog događaja u našem gradu.

Pripremljena je veoma dobra organizacija u koju su pored Grada,  uključena i  javna preduzeća kao i Sportski savez. ZBOG velikog broja takmičara iz Srbije i inostranstva, važno je da naš grad predstavimo na najbolji mogući način i da budemo dobri domaćini svim učesnicima trke – rekao je Đorđević.

Đorđe Dedinac predsednik Skijaškog kluba ,,Besna Kobila” zahvalio se gradskom rukovodstvu i svima koji su podržali organizaciju ovog takmičenja.

Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima biće održano u centru grada u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, na delu od raskrsnice sa Lenjinovom ulicom,  do raskrsnice sa ulicama Moše Pijade i Jovana Hadživasiljevića.  PRIJAVLJENI su UČESNICI iz Letonije, Nemačke, Poljske, ČEŠKE, Slovačke i Italije. DO sada je prijavljeno 95 takmičara i očekujem dobro druženje i sjajan spektakl – rekao je Dedinac.

U subotu 3. avgusta trka počinje u 16 sati, a u nedelju 4. avgusta u 10 časova. Takođe, u okviru ovog događaja  prvi put organizovan je i Roler kamp pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije  na Besnoj Kobili”.

Organizator događaja je Skijaški klub ,,Besna Kobila”  pod pokroviteljstvom grada Vranja.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović