Naslovna Vesti 100 evra za one kojima su potrebnije

100 evra za one kojima su potrebnije

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, njegovi najbliži saradnici iz oblasti finansija Bojan Kostić i Nebojša Zupančić, kao i direktor „Simpa“ Slađan Disić, odreći će se 100 evra pomoći koje je država namenila svim punoletnim građanima Srbije.

Ja se sigurno neću prijaviti za 100 evra, a ne znam šta će uraditi moji saradnici. Smatram da treba da se odreknemo tog novca za potrebe zdravstva, jer eto pokazalo se koliko je to bitno – rekoa je Disić pred novinarima.

Sličnog je Mišljenja i gradonačelnik Milenković koji je kazao  da će se odreći 100 evra „jer je državi potrebno ulaganje u zdravstvo i oporavak privrede“.

Većnik Zupančić je naglasio da postoji mnogo ljudikojima će 100 evra više značiti nego njemu i zbog toga ni jednog trenutka nije razmišljao o tom novcu.

Bojan Kostić je rekao da svako ko ima redovnu i pristojnu tzaradu u javnom sektoru treba da se odrekne tog novca, ali je izneo i zanimljivu tezu o tome kako bi bilo lepo da taj novac koga se građanu odreknu bude vraćen lokalnim samoupravama za potrebe ulaganja u nove projekte.

 

 

Buy Me A Coffee

Must Read

U ambulanti u Krivoj Feji počela vakcinacija

Stanovnici Krive Feje danas mogu da prime vakcinu u ambulanti u ovom mestu, potvrdio je za VOM član gradskog veća dr Aleksandar Stajić. On je...

Dodeljena „Svetosavska specijalna priznanja“

Saobraćajna nezgoda sa smrtnim ishodom u Bujanovcu

SSP: Temeljno uništavanje vranjskog sporta