NaslovnaVestiCOVID -19CMTDO pomaže opremanju Kovid bolnice u Bujanovačkoj Banji

CMTDO pomaže opremanju Kovid bolnice u Bujanovačkoj Banji

Centar za medijsku trensparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, uključio se u opremanje nove Kovid bolnice u Bujanovačkoj Banji. Centar će Gradskom štabu za vanredne situacije u Vranju, donirati 4 oksimetra, 5 galijum toplomera, 500 epidemioloških maski, 20 kiseoničnih maski, 1000 rukavica, 24 litara medicinskog alkohola i nešto tečnog sapuna.

Gradski štaba za vanredne situacije će ustupiti donaciju Bujanovačkoj banji jer je toj kovid Bolnici neophodna pomoć da bi počela da prima prve pacijente.

Ova oprema je kupljena sredstvima građana koji su uplaćivali novac u velikoj akciji koja je pokrenuta za opremanje bolnica u Kovid sistemu u Vranju.

Zbog potreba za zbrinjavanjem pacijenata na jugu Srbije, u međuvremenu je otvorena još jedna Kovid bolnica i zato je deo donacija preusmeren na ovu adresu. Ne treba izostaviti podatak, da je među donatorima u akciji CMTDO bilo i građana Bujanovca i Preševa.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način