6.6 C
Vranje
petak, 22 oktobra, 2021
NaslovnaVestiCOVID -19COVID 19: Tri osobe izgubile bitku sa koronavirusom

COVID 19: Tri osobe izgubile bitku sa koronavirusom

Prema zvaničnim podacima broj obolelih u okrugu, gde prednjači Vranje se ne smanjuje, ali ono što brine je broj obolelih sa težim kliničkim slikama, pa su bolnički kapaciteti skoro prepunjeni. U Vranju su u prethodna 24 sata tri osobe izgubile bitku sa koronavirusom.

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na Covid 19 testirano je 340 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 119 njih zaraženo koronavirusom. Od ovog broja 81 je iz Vranja, 23 iz Surdulice, 13 iz Vladičinog Hana i po jedan iz Bujanovca i Bosilegrada.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 142 pacijenta, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, a na kiseoniku je 61 pacijenat. Na bolničko lečenje primljeno je 10 pacijenata, otpušteno 5, od kojih su dva transportovana za Kruševac. Tri osobe su izgubile bitku sa koronavirusom.

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...

SPS u Vranju obeležava 31 godinu postojanja