28.2 C
Vranje
ponedeljak, 15 avgusta, 2022
NaslovnaVestiCOVID -19COVID PRESEK: Tokom vikenda u Pčinjskom okrugu registrovano 66 obolelih od korona...

COVID PRESEK: Tokom vikenda u Pčinjskom okrugu registrovano 66 obolelih od korona virusa

Tokom vikenda prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Vranju registrovano je 66 obolelih od koronavirusa. U subotu je kod 36 ljudi potvrđen virus, a u nedelju ukupno kod 30. Po broju novih slučajeva prednjači Vranje sa 29 novoobolelih.

U subotu 16. jula testirane su 153 osobe, a kod 36 registrovan je pozitivan nalaz, u procentima 23,53 % pozitivnih od ukupnog broja testiranih.

Grad Vranje prijavio je 19 novih slučajeva, opština Preševo sedam, Vladičin Han pet, Bujanovac četiri, Bosilegrad jedan. U Surdulici i Trgovištu nije bilo novih slučajeva.

U nedelju 17. jula u Pčinjskom okrugu testrano je 129 ljudi. Virus je potvrđen potvrđen kod 30, u procentima je 23, 25 posto pozitivnih u odnosu na testirane.

U Vranju je 10, Surdulici sedam, Preševu šest, Vladičinom Hanu 4, Trgovištu dva i Bujanovcu jedan slučaj. U Bosilegradu i u nedelju nije bilo registrovanih slučajeva koronavirusa.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izgorela kuća u selu Uševce

U selu Uševce, danas popodne izbio je požar u kući u kojoj je živeo Novica Ilić sa svojom bolesnom polupokretnom majkom Olgom. Na sreću,...

Počelo postavljanje novih polupodzemnih kontejnera

Na Vlasini će biti održana tradicionalna regata