24.9 C
Vranje
subota, 1 oktobra, 2022
NaslovnaVestiCOVID -19Dr Saša Đorđević i zvanično na čelu Zdravstvenog centra

Dr Saša Đorđević i zvanično na čelu Zdravstvenog centra

Doktor Saša Đorđević, specijalista opšte hirurgije novi je direktor Zdravstvenog centra Vranje, potvrđeno je iz vranjskog Zdravstvenog centra.

Nјega je na ovu funkciju imenovao ministar dr Zlatibor Lončar. Đorđević je od avgusta 2018. godine obavlјao je funkciju upravnika Opšte bolnice Vranje do marta 2020. godine kada je podneo neopozivu ostavku. Organizovao je i učestvovao u zbrinjavanju 23 pripadnika 21. batalјona Vojske Srbije, jula 2019. godine zbog čega je dobio Zahvalnicu Vojske Srbije od tadašnjeg ministra odbrane, Aleksandra Vulina. Dr Saša Đorđević rođen je 1970, hirurgiju je specijalizirao 2003. godine. Na početku karijere radio je kao lekar opšte prakse u Domu zdravlјa u Bujanovcu. Na vranjskoj Hirurgiji radi 22 godine, od toga 17 godina kao specijalista. Dr Saša Đorđević je bio predsednik Saveta za zdravstvo Grada Vranja, kao i član Nadzornog odbora SLFS Srbije.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

Miholjski susreti sela u Katunu