NaslovnaVestiCOVID -19Korona presek: 325 testiranih, 85 pozitivnih

Korona presek: 325 testiranih, 85 pozitivnih

Najnoviji korona presek podataka Zavoda za javno zdravlje u Vranju pokazuje da je procenat obolelih u odnosu na testirane 26,15 posto.

U toku jučerašnjeg dana testirano je 325 ljudi sa simptomima iz Pčinjskog okruga, a virus je potvrđen kod 85. Vranje prednjači po broju obolelih u okrugu jer su registrovano 32 nova slučaja. Sledi Bujanovac sa čak 23 obolelih, zatim Preševo sa 17. Opština Vladičin Han beleži porast broja obolelih, registrovano je u ovoj opštini čak 12 novih slučaja. U Surdulici je jedna osoba obolela, dok u Trgovištu i Bosilegradu nema evidentiranih novih slučajeva.

U vranjskoj Kovid ambulanti, u toku jučerašnjeg dana obavljeno je ukupno 111 pregleda, od tog broja 69 prvih i 42 kontrolna.

Ukupan broj pacijenata koji se leče u vranjskoj Kovid bolnici je 33 i svi su pozitivni na koronavirus. U danu za nama primljeno je šest pacijenata, a bilo je osam otpusta i dva transporta u kruševačku kovod bolnicu.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)

Dugogodišnji radnik Biblioteke „Bora Stanković“, knjižničar i upravnik, Dušan Popović,  preminuo je  juče u Vranju, posle kraće bolesti u svojoj 93. godini. Kao bibliotečki radnik...

Snimao kuću bivšeg policijskog inspektora

IN MEMORIAM: Dragan Stojanović