8.3 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiCOVID -19Korona presek: 325 testiranih, 85 pozitivnih

Korona presek: 325 testiranih, 85 pozitivnih

Najnoviji korona presek podataka Zavoda za javno zdravlje u Vranju pokazuje da je procenat obolelih u odnosu na testirane 26,15 posto.

U toku jučerašnjeg dana testirano je 325 ljudi sa simptomima iz Pčinjskog okruga, a virus je potvrđen kod 85. Vranje prednjači po broju obolelih u okrugu jer su registrovano 32 nova slučaja. Sledi Bujanovac sa čak 23 obolelih, zatim Preševo sa 17. Opština Vladičin Han beleži porast broja obolelih, registrovano je u ovoj opštini čak 12 novih slučaja. U Surdulici je jedna osoba obolela, dok u Trgovištu i Bosilegradu nema evidentiranih novih slučajeva.

U vranjskoj Kovid ambulanti, u toku jučerašnjeg dana obavljeno je ukupno 111 pregleda, od tog broja 69 prvih i 42 kontrolna.

Ukupan broj pacijenata koji se leče u vranjskoj Kovid bolnici je 33 i svi su pozitivni na koronavirus. U danu za nama primljeno je šest pacijenata, a bilo je osam otpusta i dva transporta u kruševačku kovod bolnicu.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru