Naslovna Vesti COVID -19 Pogoršanje epidemiološke situacije: Najviše obolelih u Vranju

Pogoršanje epidemiološke situacije: Najviše obolelih u Vranju

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje beleži se porast obolelih naročito u Vranju, broj hospitalizovanih, kao i broj pregleda u kovid ambulanti.

Danas je stigla potvrda da su od sutra učenici svih srednjih škola i četiri osnovne od 5. do 8. razreda na online nastavi do 19. februara.

Tokom jučerašnjeg dana na teritoriji Pčinjskog okruga registrovana su 133 nova slučaja. Najveći broj je i dalјe s područja Vranja i to 114 . U Vladičinom Hanu 6, u opštinama Surdulica i Preševo broj novozaraženih je 4, u Bujanovcu 3, i u Trgovištu 2.

U kovid ambulanti tokom jučerašnjeg dana obavlјeno je 210 pregleda, od kojih je 110 prvih. Poslednjih dana povećan je broj pregleda i u dečjoj kovid ambulanti. Samo u toku jučerašnjeg dana obavlјeno je 65 pregleda.

U kovid bolnicama u Vranju na lečenju je 116 pacijenata. Od tog broja 100 je pozitivno na koronavirus i isto toliko pacijenata je sa bronhopneumonijom, dok je na kiseoniku 57. U kovid bolnici u Surdulici trenutno se leči 46 pacijenata.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović