Naslovna Vesti COVID -19 U Vranju svakog dana sve veći broj novih slučajeva koronavirusa

U Vranju svakog dana sve veći broj novih slučajeva koronavirusa

Statistički podaci poslednjih dana pokazuju da se u Vranju  beleži sve veći broj novoobolelih osoba.Rezultati vranjskog Zavoda za javno zdravlje pokazuju da su samo u toku jučerašnjeg dana zabeležena 132 nova slučaja.

U Pčinjskom okrugu od 428 uzoraka ukupno je pozitivno 164. U toku jučerašnjeg dana Obrađeno je  55 PCR uzoraka  od kojih je 12 bilo pozitivno, od 373 urađenih antigenskih testova 152 je bilo pozitivno.

U Vranju je kod 132 osobe potvrđen korona virus, u Bujanovcu kod 12, Preševu sedam i isto toliko u Surdulici, dok je u Vladičinom Hanu virus potvrđen kod pet osoba. u Trgovištu i Bosilegradu nema novoobolelih.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 319 pregleda, od čega je 135 broj prvih pregleda.

U kovid bolnicama u Vranju hospitalizovano je 140 pacijenata. Od tog broja 128 je pozitivno na koronavirus i isto toliko pacijenata je sa bronhopneumonijom, dok je na kiseoniku 60. Na bolničko lečenje  u predhodna 24 sata primljeno je 18 pacijenata, dok je otpušteno 9. Od ovog broja, 3 pacijenta su upućena na dalje lečenje u Kruševac, Leskovac i Surdulicu. Trenutno je u kovid bolnicama svega 20 slobodnih postelja.

Buy Me A Coffee
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubica Sare Asanović već bio u zatvoru zbog ubistva

SSP: Grad pred bankrotom