16 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiCOVID -19Zatvorena Kovid bolnica na staroj Hirurgiji u ATD -u se vraća zelena...

Zatvorena Kovid bolnica na staroj Hirurgiji u ATD -u se vraća zelena zona

U Kovid ambulanti ATD-a, od danas (sreda, 02.03.2022. gdoine)  na drugom spratu počinje sa radom zelena zona za pacijente sa kartonima iz zdravstvenih ambulanti u naseljima Gornja čaršija Saraina i Sobina u dve smene sa dve zdravstvene ekipe  od 7 do 20 h.
Na prizemlju ATD ambulante u crvenoj zoni  radiće 2 plus 2 zdravstvene ekipe po smenama od 7 do 20 h, radnim danima i vikendom kao i dve laboratorije i radiologija (od 7 do 19 h).
Kovid 2 bolnica u zgradi stare Hirurgije od juče je zbog smanjenog broja Kovid pozitivnih pacijenata kojima je potrebna hospitalizacija, zatvorena.

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na Kovid 19 u toku jučerašnjeg dana testirane su 254 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 37 lica zaraženo koronavirusom. Od tog broja 20 je iz Vranja, 5 iz Surdulice, 4 iz Bujanovca i po 2 iz Vladičinog Hana, Bosilegrada, Preševa i Trgovišta.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču