24.9 C
Vranje
subota, 1 oktobra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoBEST Week 2021 - nedelja edukacije

BEST Week 2021 – nedelja edukacije

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope – BEST Niš nakon nekoliko godina, ponovo organizuje nedelju edukacija i radionica „BEST Week“, pod geslom „Where good becomes the BEST“.

Cilj događaja je da mladima približi određene oblasti i omogući da steknu veštine koje će im značiti u daljem obrazovanju. Osim toga, ova manifestacija podstiče mlade na aktivizam i rad u omladinskim organizacijama, kao i uključivanje u rešavanje aktuelnih problema u društvu.

Događaj će trajati 7 dana, od 26. jula do 1. avgusta 2021. godine, u Oficirskom domu u Nišu. U ovom vremenskom periodu očekuje nas niz besplatnih predavanja, radionica i tribina. Voditelji radionica biće licencirani predavači i stručnjaci iz datih oblasti. Krajnji cilj je da učesnici razviju, odnosno unapredne znanje i veštine i saznaju nešto novo na neformalan način. Najaktivniji učesnici na kraju dobijaju Sertifikate o završenoj obuci.

Oblasti koje će „BEST Week“ obuhvatati su: marketing i preduzetništvo, finansije, informacione tehnologije, karijerno usavršavanje, zdravlje kod mladih i bezbednost u saobraćaju.Događaj je koncipiran tako da će se svakog dana obrađivati različita tema. Na taj način omogućićemo učesnicima da se opredele za različite oblasti nauke i kulture, koje su u sferi njihovih interesovanja. Uspešnu realizaciju omogućiće brojni prijatelji i pokrovitelji. Svi zainteresovani od 15 do 30 godina starosti, mogu se prijaviti za učešće na sajtu www.bestweek.bestnis.rs.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

Miholjski susreti sela u Katunu