24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoBolnička laboratorija nakon požara izmeštena u Dom zdravlja

Bolnička laboratorija nakon požara izmeštena u Dom zdravlja

Nakon današnjeg požara prijemni deo bolničke laboratorije izmešten je u laboratoriju Doma zdravlja saopšteno je iz Zdravstvenog centra.
Saopštenje prenosimo u celini:
Brzom reakcijom rukovodstva i zaposlenih Zdravstvenog centra Vranje, nakon izbijanja požara zbog starih instalacija u magacinskom prostoru u prizemlju Internog odeljenja, prijemni deo bolničke laboratorije izmešten je i uzorkovanje krvi za sve naše pacijente radiće se u Laboratoriji Doma zdravlja Vranje počev od sutra u četvrtak, 1. aprila 2021. godine. Magacinski prostor u delu gde je prostorija u kojoj je izbio požar je i inače planom za 15 dana trebalo da uđe u proces rekonstrukcije. Naglašavamo da su svi aparati i medicinska oprema u bolničkoj laboratoriji u funkciji. Svi naši građani će dobiti sve potrebne zdravstvene usluge na vreme i bez kašnjenja. Svaku eventualnu dodatnu informaciju ćemo takođe putem saopštenja i medija blagovremeno dostaviti javnosti.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...