Naslovna Vesti Društvo Dan brigade: Simbolična sinergija vojnog i civilnog sektora

Dan brigade: Simbolična sinergija vojnog i civilnog sektora

Povodom obeležavanja 31. januara, Dana grada, rukovodstvo grada priredilo je tradicionalni prijem  za pripadnike Četvrte brigade kopnene vojske, koji istoga datuma obeležavaju Dan brigade.

Čestitajući Dan brigade gradonačelnik dr Slobodan Milenković podsetio je da je predhodna godina bila teška i zahtevna, jer smo svi mi bili na istom zadatku, a to je bila borba protiv pandemije koronavirusa.

Naš je cilj da poboljšamo uslove života i rada pripadnika vojske. Kao što znate, Vranje je bio prvi grad koji je uručio ključeve stanova za pripadnike službi bezbednosti, a nastavljamo i sa izgradnjom novih stambenih jedinica – istakao  je gradonačelnik Milenković naglasivši da je odnos naroda i vojske, kao i uvek, na visokom nivou

Komandant Četvrte brigade kopnene vojske, pukovnik Novica Petrović, govorio je o aktivnostima i izvršenim zadacima jedinice u prethodnoj godini. Petrović je na kraju rekao da smatra, da činjenica da Četvrta brigada i Grad Vranje proslavljaju isti dan, 31. januar, predstavlja simboličnu sinergiju vojnog i civilnog sektora.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubica Sare Asanović već bio u zatvoru zbog ubistva

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji