14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDEČJI DANI: Manifestacija u čast budućih prvaka

DEČJI DANI: Manifestacija u čast budućih prvaka

Predškolska ustanova „Naše dete” u periodu od 13. do 17. juna organizuje tradicionalnu manifestaciju „Dečji dani”, u okviru koje će biti organizovane različite aktivnosti u čast predškolaca-budućih prvaka.

Program počinje u ponedeljak, 13. juna, kada je planirana poseta predškolaca osnovnim školama. Dan kasnije u pozorištu ,,Bora Stanković” za predškolce će biti izvedena predstava ,,Mačak u čizmama”.

U sredu, 15. juna na šetalištu u centru grada, od 17 sati planirane su aktivnosti pod nazivom ,,Ulica dečje radosti” , gde će biti promovisan rad predškolske ustanove i organizovana zajednička igra dece, roditelja i vaspitača. Cеntralna priredba pod nazivom ,,Muzika je put do sreće” biće održana u četvrtak 16. juna u pozorištu ,,Bora Stanković” sa početkom od 18 sati. Manifestacija se završava defileom i nastupom predškolaca na Gradskom stadionu u petak 17. juna.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču