14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDijalog u vezi sa Planom od 7 tačaka, na temu integracija u...

Dijalog u vezi sa Planom od 7 tačaka, na temu integracija u državne institucije

Ministarstvo za lјudska i manjinska prava i društveni dijalog, u saradnji sa Koordinacionim telom Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, organizuje drugi društveni dijalog u vezi sa Planom od 7 tačaka, na temu integracija u državne institucije.

Dijalog će biti održan u Bujanovcu, 11. marta 2022. godine u 11.00 časova, u prostorijama Ekonomskog fakulteta iz Subotice – Odelјenje u Bujanovcu, ulica Karađorđa Petrovića bb.

U uvodnom delu dijaloga govoriće ministarka za lјudska i manjinska prava i društven dijalog Gordana Čomić, ministarka pravde Maja Popović, ministarka za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlјa dr Mirsad Đerlek, v.d.pomoćnika ministra za građevinarstvo, saobraćaja i infrastrukture Aleksandar Adamović, predsednik Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine Ragmi Mustafa i šef Misije OEBS-a u Srbiji Jan Bratu.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču