9.1 C
Vranje
sreda, 7 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDragan Antić Recko preusmerio novac od dobijene tužbe za lečenje Vukana

Dragan Antić Recko preusmerio novac od dobijene tužbe za lečenje Vukana

Na račun za lečenje malog Vukana Stojiljkovića iz Vranja prebačen je kompletan iznos koji je  Dragan Antić Recko dobio od presude, od jednog dnevnog lista. U pitanju je konkretno nešto više od 160 000 dinara, saopštio je fudbalski klub „Dinamo“.

Podsećamo da je trener Dinama Dragan Antić Recko tužio dnevne novine, jer je u njemu objavljeno da je nameštao utakmice, što se dokazalo netačnim.

Antić je odlučio da novac koji je sud dodelio na ime naknade štete i sudskih troškova preusmeri za lečenje Vukana Stoiljkovića.

Sa stranice Fudbalskog kluba Dinamo pozvali svoje pretioce da pošalju što veći broj poruka sadžine 1239 na 3030. Vukana od odlaska u Mađarsku deli svega pet dana, a još uvek nije sakupljena kompletna suma novca.

Podsećamo da je za večeras zakazana velika humanitarna aukcija slika u Galeriji Narodnog univerziteta sa koje sav prihod ide za lečenje Vukana.

VELIKA AHUMANITARNA AUKCIJA SLIKA ZA VUKANA: Do sada pristiglo 65 umetničkih dela

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana