24.9 C
Vranje
subota, 1 oktobra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDve dame u timu novog direktora Zdravstvenog centra

Dve dame u timu novog direktora Zdravstvenog centra

U menadžerskom timu novog direktora vranjskog Zdravstvenog centra naći će se dve doktorke, koje će po svemu sudeći biti prve saradnice dr Saše Đorđevića, koji je rešenjem ministra zdravlja postavljen za prvog čoveka Zdravstvenog centra.

Nova upravnica Doma zdravlja biće dr Milica Jaziković, kadar SNS -a, dugogodišnja doktorka u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, načelnica laboratorije Doma zdravlja i odbornica u skupštini grada.

Ime upravnika Bolnice se još uvek drži u tajnosti, a spekuliše se da bi na ovom mestu mogao ostati još neko vreme dr Nikola Popović, pedijatar koga je za upravnika imenovala ranija direktorka dr Ljiljana Antić.

Iako su je mnogi videli na mestu upravnika Bolnice, dr Đorđević će doktorku Natašu Stojiljković, specijalistu otorinolaringologije imenovati za svog pomoćnika. Ona važi za nestranačku ličnost, ali politika čini se nije osnovno geslo kojim će se voditi novi direktor.

Ovo su neka od prvih kadrovskih rešenja novog direktora, a nije tajna da će ih biti još, jer Đorđević želi promene na svim nivoima tako da će verovatno uslediti brojna imenovanja novih načelnika bolničkih odeljenja i ostalih službi.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

Miholjski susreti sela u Katunu