25.4 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoHumanitarna degustacija samse

Humanitarna degustacija samse

U okviru „Dana Vranja“ i ove godine biće održano takmičenje u spremanju najpopularnije pite iz Vranja. Ove godine degustacija samse biće humanitarnog karaktera.

Udruženje „Roditeljstvo plus“ iz Vranja u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Vranja, pokrenulo je akciju kako bi se prikupio novac za lečenje male devojčice Hane koja boluje od karcinoma i mora da nastavi lečenje u Švajcarskoj.

Nakon proglašenja pobednice „Samsijade“, građani će, kupovinom tanjirića, po ceni koju sami odrede, iz njih moći da degustiraju izložene pite, salate, tradicionalna jela i kolače. Novčani prilog sakupljaće se u kutiji postavljenoj na vidnom mestu, a novac, koji tom prilikom bude sakupljen, biće uplaćen na namenski račun.

Ukoliko i vi želite da budete deo humanitarne akcije i učestvujete u sakupljanju novca za Hanino lečenje, sredstva možete uplatiti na račun 205-9011006064889-52 kod Komercijalne banke ili na devizni račun (uputstvo za uplatu je na fotografiji)

Hana Gligorov iz naselja Bunuševac ima samo 22 meseca. Pre mesec i po dana lekari na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu otkrili su da Hana ima maligne tumore na oba oka. Tamo je primila prvu hemioterapiju.21. avgusta 2019. odlazi za Lozanu u Švajcarskoj na par dana kako bi se uradile dodatne analize i počelo sa lečenjem.

Humanitarna „samsijada“ biće održana u okviru manifestacije „Dani Vranja“, u subotu, 24.avgusta sa početkom u 18 sati, na Trgu Staniše Stošića.

Buy Me A Coffee

Popularno

Zapalio se automobil na parkingu kod Doma zdravlja

Na parkingu kod Doma zdravlja zapalio se automobil. Ekipe vatrogasaca su brzo stigle na lice mesta i sprečile širenje požara. Za sada nema informacija o...