2.5 C
Vranje
četvrtak, 2 decembra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoIgračke za decu migrante

Igračke za decu migrante

Na Svetski dan migranata predstavnici Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja i Centra za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite uručili su deci smeštenim u vranjski Centar za prihvat migranata 50 paketića sa igračkama. Akciju je podržao i državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja Zoran Antić.

Pozdravljam Vas u ime vlade Srbije i ministarstva koje predstavljam. Zadovoljstvo mi je što smo danas ovde kako bi najmlađima ulepšali predstojeće praznike. Trudimo se da kao država budemo dobri domaćini svima vama koji ste se na putu našli u našoj državi – rekao je Antić.

Pedeset paketića za decu svih uzrasta je zahvaljući zaposlenima u Centru za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite vrlo brzo podeljeno, a igračke su klasifikovane prema uzrastu dece.

Nakon Zdravstvenog centra, Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju, igračke će dobiti i mališani u Sigurnoj kući, čime se višemesečna akcija uspešno okončava.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Saša Stojković – Babačko

U ranim jutarnjim satima u niškom Kliničkom centru, nakon kraće bolesti u Nišu u 58. godini preminuo je vlasnik i glavni i odgovorni urednik...

Epidemiološki presek: Manje obolelih, dvoje preminulih

Zdravstveni centar dobio novi savremeni skener