15.4 C
Vranje
utorak, 27 septembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoIN MEMORIAM: Snežana Nakić

IN MEMORIAM: Snežana Nakić

Posle kraće bolesti danas je u Nišu preminula Snežana Nakić prva direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

Snežana Nakić   rođena je 6. januara 1961. godine u Čačku.  Pravni fakultet završila je u Nišu 1985. godine. Profesionalnu karijeru započela je u Sekretarijatu za skupštinske poslove  opštine  Vranje 1986. godine.

Radila je i u Sekretarijatu Unutrasnjih Poslova u Vranju od 1993. godine, a u Centru za socijalni rad je od 1994. Godine.

U periodu od 2006. godine   obavljala je  funkciju vršioca dužnosti direktora Doma za decu bez roditeljskog staranja „Olivera Verica Djordjević“ u Vranju. Učestvovala je u transformaciji Doma i bila prvi vršilac dužnosti direktora novoosnovane ustanove Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju.

U Centru za socijalni rad vratila se 2008. godine i radila je kao rukovodilac Službe za pravne poslove.

Iza sebe je ostavila dve ćerke i tri unuka.

Komemoracija povodom njene smrti biće upriličena sutra Sali Fonda PIO u 10 sati. Istog dana Snežana Nakić biće sahranjena u 13 časova na Šaprenačkom groblju.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...
vencanje-mlada-mladozenja

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji