28.2 C
Vranje
ponedeljak, 15 avgusta, 2022
NaslovnaVestiDruštvoKanalizacija poplavila voćnjak porodice Mišić u Vranju

Kanalizacija poplavila voćnjak porodice Mišić u Vranju

Pre dvadesetak dana kolektor kanalizacije probio je šahtu i sada kanalizacija direktno ulazi u vo+oćnjak porodice Mišić u naselju Šapranac u Vranju. Ljudi su zabrinuti, delom zbog štete ali i zbog činjenice da može doći do zaraze.

Marjan Mišić, kaže za VOM da je prvi kontakt sa nadležnima u gradskom Vodovodu bio korektan.

Izašli su po prijavi na teren ustanovili šta se dešava, zaključili da ne mogu da priđu kamionom, mislio sam da smo rešili problem, ali na žalost sve završilo na „doći ćemo sutra“ – kaže ovaj čovek.

Prošlo je desetak dana Mišić je ponovo zvao i obratio se za pomoć jer situacija postaje alarmantna.

Rečeno mi je da nema šta da rade jer ne može da priće kamion i žena koja se javila na broj Vodovoda obećala da će reći šefu i ostalo je na tome – kaže Mišić.

On dodaje da mu se kanalizacija direktno sliva u voćnjak i da se boji zaraze te javno apeluje na nadležne da odgovore na njegov zahtev i regulišu problem koji je u njihovoj nadležnosti.

On kaže da od toga živi i da mu je pored voćnjaka ugrožen i put do obližnjeg vinograda. Dodaje da ima razumevanja za obim posla, ali je u ozbiljnom problemu koji nije samo njegov već su ugroženi svi koji ovde prolaze ili žive.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izgorela kuća u selu Uševce

U selu Uševce, danas popodne izbio je požar u kući u kojoj je živeo Novica Ilić sa svojom bolesnom polupokretnom majkom Olgom. Na sreću,...

Počelo postavljanje novih polupodzemnih kontejnera

Na Vlasini će biti održana tradicionalna regata