20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoKnauf "otvara vrata" fabrike za sve građane

Knauf „otvara vrata“ fabrike za sve građane

Kompanija Knauf iz Surdulice počela je sa sprovođenjem projekta pod nazivom „Otvorena vrata“, ali i najavila nove  konkurse za škole, udruženja građana i novinare/reportere.

Fabrika u Surdulici, od aprila 2022. godine, svakog prvog petka u mesecu otvara vrata svima koji žele da posete ovo postrojenje.

Poslovanje Knauf Insulation u Surdulici između ostalog, fokusira se i na unapređenje saradnje sa lokalnom zajednicom. Koliko nam je ovaj aspekt poslovanja od velike važnosti, pogotovo jer smo u Pčinjskom okrugu prisutni skoro dvadeset godina, pokazuju i programi o kojima smo danas pričali na Konferenciji, a sa kojima želimo da doprinesemo zajednici i okolini u kojoj poslujemo“ – Kaže Branislav Popović, direktor surduličkog Knaufa.

Knauf Insulation ostaje dosledan podršci lokalnoj zajednici, kao i rešavanju globalnih problema koji se tiču zaštite životne sredine. Kontinuirano praćenje parametara održivosti pokazuje da je, u odnosu na 2012. godinu smanjena upotreba energije na globalnom nivou za 22,7%, emisije gasova za 23,2%, a otpad na deponijama za 67% kroz brojne akcije recikliranja ili ponovne upotrebe.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači