6.9 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoKonkurs za nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv ...

Konkurs za nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv  bele kuge i depopulacije

Na osnovu aktivnosti u okviru projekta: Četvrti  medijski forum „Dr Marko Mladenović“  u Topoli, koji sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije,  Programski odbor  Medijskog foruma objavio je Konkurs za nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije .

Nagrada se dodelјuje za medijske priloge u štampanim, elektronskim i onlajn medijima koji pokreću i motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge i depopulacije i afirmišu roditelјstvo u našoj zemlјi.

Na konkurs mogu biti prijavlјeni novinarski radovi objavlјeni u periodu od 1. oktobra 2020. godine do 30. septembra  2022. godine.

Radio, TV i priloge iz štampanih i internet medija – treba poslati mejlom na [email protected] ili poštom (isečci, fotokopije tekstova ili USB sa tv i radio prilozima, kao i tekstovima objavlјenim u novinama ili na portalima) na adresu: MEDIJSKI FORUM , Beogradska 26, 34310 Topola sa naznakom: „Za nagradu  Dr Marko Mladenović“.

Rok za dostavlјanje radova je 24. oktobar 2022. godine.

Žiri čine:  dr Zoran Jevtović, redovni profesor univerziteta, Rade Milosavlјević, novinar i književnik  i Aleksandar Avramović, novinar.

Tri ravnopravne nagrade  biće dodelјene 18.11.2020. godine na Medijskom forumu u Topoli.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru