NaslovnaVestiDruštvoKonstantin je drugoplasirani u besedništvu, prvoplasirani u humanosti

Konstantin je drugoplasirani u besedništvu, prvoplasirani u humanosti

Tradicionalno takmičenje u besedništvu, koje je ove godine u svečanoj sali „Gimnazije održano po 12. put, osim što je pokazalo zavidan nvo prezentacije i besedništva, mladih ljudi iznedrilo je i pobednika u humanosti.

Tema ovogodišnjeg takmičenja u besedništvu je bila Zvezdano nebo nada mnom, moralni zakon u meni. Prvo mesto je zauzela Emilija Arsić učenica Gimnazije, drugo mesto je zauzeo Konstantin Stamenković učenik Ekonomsko trgovinske škole i treće mesto je zauzela Ivana Gačić takođe učenica vranjske Gimnazije.


Drugoplasirani Konstantin Stamenković čija je mentorka bila Dušica Čukić pored zasluženog drugog mesta pokazao je i to da ne samo da je dobar besednik već i da je pre svega jedna jako mlada , a nadasve humana osoba. Sav novac od osvojene nagrade u iznosu od 8.000 dinara uplatio je za Vukana koji boluje od SMA i time poslao jasnu poruku našim gradjanima da svi zajedno učestvujemo u ovoj akciji i da što pre pomognemo da Vukanu bude bolje.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači