NaslovnaVestiDruštvoLidl u Vranju se otvara 14. januara

Lidl u Vranju se otvara 14. januara

Lidl prodavnica, jedini savremeni diskont u Srbiji, biće otvorena 14. januara u jutarnjim satima. Objekat se nalazi u okviru nedavno otvorenog tržnog centra.

Od sada će i građani Vranja imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine, kao što su to do sada bili u prilici stanovnici u 31 gradu u Srbiji, u kojima Lidl posluje.

Prve posetioce prodavnice u Vranju dočekaće specijalne cene, koje je za njih pripremila kompanija Lidl Srbija. Na policama i ove prodavnice naći će se više od 1.800 proizvoda, a među njima preko 400proizvoda domaćih dobavljača.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za nove mame u Vranju – „Bebinu čarobnu kutiju“. Sve mame iz Vranja, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 14. do 21. januara, u porodilištu Zdravstvenog centra Vranje, dobiće na poklon kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

Ko to tamo peva na vranjski način