22.1 C
Vranje
ponedeljak, 16 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMarko Nikolić pružio šansu bolesnoj devojčici da živi

Marko Nikolić pružio šansu bolesnoj devojčici da živi

Fitnes stručnjak i motivacioni govornik Marko Nikolić (31) iz Vranja za 20 dana uspeo je da pretrči oko 1.000 kilometara od Niša, gde živi i radi, do Atine i na taj način animirao ljude da prikupe novac za lečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović koja boluje od autoimune bolesti.

Ovaj mladi čovek, nezapamćenim podvigom pružio je šansu bolesnoj devojčici da živi. Podsećamo da je Marko u ovaj humanitarni podvig koji je nazvao „Trka nade“ uz motivacionu poruku koja je pratila ceo njegov put „Možeš“, krenuo iz Doljevca 15. jula, prelazivši dnevno oko četrdesetak kilometara.

Ne želim ništa da pišem, samo pustite ton….

Marko Nikolic 发布于 2018年8月3日周五

Da je Markov podvig i te kako pokrenuo ljude da budu humani, svedoči i činjenica da je potreban novac od oko 60 000 evra, prikupljen još pre dolaska u Atinu, ali je Marko nastavio da trči kako bi prikupio novac za lečenje sportskog novinara iz Niša Aleksandra Nikolića koji boluje od leukemije.

Markov podvig izazvao je veliko interesovanje medija ne samo iz Srbije, već i iz Makedonije i Grčke.

Po svemu sudeći, ovo je jeste kraj jedne humane misije ali i početak nečeg novog jer kako Marko kaže „ovo je priča koja nema kraja, borba tek sledi, spreman sam za nove izazove, želim da probijam granice mogućeg“.

Buy Me A Coffee

Popularno

Mirjana pobedila karcinom i svoju kreativnost pretočila u biznis

Mirjana Nikolić je žena koju kroz život prati epitet da je "radnik". Karijeru je započela kao bankarski službenik, radila je kao menadžer u Robnoj...

Požar u stanu u ulici Kralja Milana