10.4 C
Vranje
subota, 23 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoNa konkurs za novinarska priznanja "Slađana Veljković" već pristigao veliki broj...

Na konkurs za novinarska priznanja „Slađana Veljković“ već pristigao veliki broj reportaža

Od kako je raspisan treći po redu konkurs za nagradu „Slađana Veljković“, 6.maja, na mejl organizatora stigao je veliki broj reportaža nobvinara iz Srbije kao i iz Severne Makedonije.

Organizatori iz Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, navode da su i sami bili iznenađeni velikim interesovanjem za ovaj konkurs koji je samo za par godina uspeo da se izbori za status jednog od najkredibilnijih priznanja za reportažno novinarstvo u Srbiji.

Podsećamo da će  po treći put, ove godine, biti dodeljena novinarska priznanja „Slađana Veljković“. Reč je tri ravnopravna priznanja  u vidu plakete i novčanog iznosa od 200 evra. Sponzor ovogodišnje nagrade je kompanija „Knauf Insulation“ iz Surdulice.

Na konkursu mogu učestvovati novinari iz svih sfera novinarstva (televizija, štampani i online mediji) sa teritorije Srbije i iz redakcija iz regiona  koje izveštavaju na srpskom jeziku.

Konkurs je otvoren do 15. juna.

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...