0.1 C
Vranje
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
NaslovnaVestiDruštvoNagrada za vranjsku Turističku u Leskovcu

Nagrada za vranjsku Turističku u Leskovcu

Turistička organizacija grada Vranja osvojila je drugo mesto u kategoriji video – publikacija reportaža, za promo-film „Vranje, grad koji ima dušu“ na 13. izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2020“.

Osvojena nagrada je od velikog značaja za Turiističku organizaciju Vranje, jer predstavlja podstrek za bolje i kreativnije prezentovanje postojećeg i bogatog turističkog blaga Vranja. Turistička organizacija grada Leskovca je ovogodišnju, trinaestu po redu Izložbu suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2020“ zbog trenutne epidemiološke situacije održala u izmenjenom formatu.

Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija, a odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima Turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju. U takmičarskom delu je učestvovalo preko 40 turističkih organizacija, koje su se nadmetale svojim poslatim radovima. Promo film o Vranju koji se izdvaja po kadrovima turističkih potencijala i panoramskim pejzažima Vranja je prepoznatljivog stila i perfekcije u vizuelnim sadržajima.

Turistička organizacija će i dalje nastaviti da kroz aktivnosti promoviše grad Vranje u najboljem svetlu i potrudiće se da grad Vranje postane domaćin velikog broja turista i nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika