20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoNAGRADE ĐACIMA GENERACIJE: Grad nagrađuje i motiviše najuspešnije učenike

NAGRADE ĐACIMA GENERACIJE: Grad nagrađuje i motiviše najuspešnije učenike

Gradskom parku u Vranju održana je svečanost na kojoj su đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Vranja dodeljene nagrade Grada za postignuti uspeh tokom školovanja.

Vredne knjige i bicikle učenicima je uručio gradonačelnik dr Slobodan Milenković. On je svima čestitao titulu đaka generacije i poželeo mnogo sreće u daljem školovanju i životu uopšte.

Čast mi je što sam danas među vama. Želim da vam čestitam na uspehu koji ste postigli. Lokalna samouprava mnogo pažnje poklanja oblasti obrazovanja. Ulaže se u rekonstrukciju i obnovu školskih objekata, a sve u cilju unapređenja uslova za rad kako učenika, tako i nastavnog kadra. Podjednako brinemo o obrazovnim objektima i u seoskim sredinama. Ovo je prilika da se zahvalim i roditeljima jer su vam oni bili najveća podrška, ali i nastavnicima koji su vam nesebično prenosili znanje. Želim vam još mnogo uspeha u daljem školovanju, a najviše od svega želim da se vratite u naš grad i nastavite da radite na njegovom razvoju’, istakao je gradonačelnik Milenković.

U ime učenika zahvalila se Vedrana Gačić, đak generacije Gimnazije ,,Bora Stanković“ . Vranjski učenici kažu da im je drago što i grad ume da ceni trud i rad i da im i te kako prijaju ovakvi znaci pažne.

Izvor: Grad Vranje 

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači