NaslovnaVestiDruštvoNameštaj „Mladenović“ donirao vrednu zaštitnu opremu

Nameštaj „Mladenović“ donirao vrednu zaštitnu opremu

Predstavnici firme za proizvodnju nameštaja „Mladenović“, donirali  vranjskom Zdravstvenom centru 102 zaštitna vizira i 1020 zaštitnih maski za višekratnu upotrebu. Donacija je danas uručena na odeljenju ORL.

Viziri će biti disriburani ekipi  koja radi u zgradi stare Hirurgije, Hitnoj pomoći, službi anestezije i deo će ostati na ORL odeljenju. Deo maski će takođe biti podeljen u svim službama gde je potrebno.

Lekar ORL odeljenja dr Mladen Kostića zahvalio se donatorima, koji su odgovorili na njegov apel i još pokazali humanost. Iako trenutno  ima dovoljno zaštitne opreme zbog trenutne situacije važno je da ona i dalje stiže, a ovi privrednici iz Vranja su prema njegovim rečima pravi primer društvene odgovornosti.

Odeljenje ORL bi uskoro trebalo da dobije još jednu vrednu donaciju, reč je o 24 zaštitnih skafandera, donacija kompanije „Nektar“.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jedna osoba u okrugu pozitivna na koronavirus

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Vranju kod jedne osobe iz Vranja potvrđen je koronavirus, dok u drugim opštinama u okrugu nema novoobolelih....

Počelo prijavljivanje za 3000 dinara pomoći