Naslovna Vesti Društvo Nameštaj „Mladenović“ donirao vrednu zaštitnu opremu

Nameštaj „Mladenović“ donirao vrednu zaštitnu opremu

Predstavnici firme za proizvodnju nameštaja „Mladenović“, donirali  vranjskom Zdravstvenom centru 102 zaštitna vizira i 1020 zaštitnih maski za višekratnu upotrebu. Donacija je danas uručena na odeljenju ORL.

Viziri će biti disriburani ekipi  koja radi u zgradi stare Hirurgije, Hitnoj pomoći, službi anestezije i deo će ostati na ORL odeljenju. Deo maski će takođe biti podeljen u svim službama gde je potrebno.

Lekar ORL odeljenja dr Mladen Kostića zahvalio se donatorima, koji su odgovorili na njegov apel i još pokazali humanost. Iako trenutno  ima dovoljno zaštitne opreme zbog trenutne situacije važno je da ona i dalje stiže, a ovi privrednici iz Vranja su prema njegovim rečima pravi primer društvene odgovornosti.

Odeljenje ORL bi uskoro trebalo da dobije još jednu vrednu donaciju, reč je o 24 zaštitnih skafandera, donacija kompanije „Nektar“.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
Nebojša Stošić

IN MEMORIAM: Nebojša Stošić

Kovid pacijent preminuo ispred ambulante